Зошто Music House?

НАСТАП ПРЕД 1000 ЛУЃЕ

1 ЧАС = 1 ПЕСНА

ДРУЖЕЊЕ НА КАМПОВИ

КОМПОНИРАЊЕ ПЕСНА

САКАТЕ ДА ПОГЛЕДНЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИТЕ ВИДЕО ЗАПИСИ?

Кој сме ние?

Music house е реномирано музичко училиште во кое работат школувани, млади кадри со полн ентузијазам и желба за развој на музичката култура.

  • Гитара
  • Укулеле
  • Клавир
  • Тапани
  • Пеење
  • Бас Гитара

Што е потребно за да се научи да се свири на инструмент?

Талент
20%
Мотив
40%
Програма
40%

Дали…

...се одлучивте за учење на некој нов инструмент?

...сакате да бидете дел од забавата на нашите интернационални кампови ?

Ценовник

Цената важи за еден семестар и за секој инструмент со пакет:

  • Блок 32 часа по 45 минути за инструмент
  • 6 часови за свирење во бенд и сценски настап во времетраење од 60 минути
  • 1 завршен концерт + фотосесија и видео
  • Гратис членство во единствениот поп-рок хор “Мusic House"
*можност за плаќање на рати

                           9,999,00 ден.

                    

АПЛИЦИРАЈ

НОВОСТИ

dsc1596-e1472466619132-550x400

Поп-рок хор во Music House

dsc3115-550x400

Курс за возрасни!

Подетално прочитајте во нашата програма или на следниот линк.

dsc02332-e1471516251787-550x400

Music House врши уписи.

Music House врши уписи на нови ученици за новиот семстар. Сите заинтересирани повелете за информација .

погледнете ги сите настани

ПОРТФОЛИО

БЛОГ